پیش سرد کشتارگاه دام الیگودرز آغاز به کار کرد
تاریخ 1401/03/21 | پرینت
مهندس بسحاق شهردار الیگودرز گفت :با پیگیری های به عمل آمده پیش سرد کشتارگاه دام الیگودرز آغار به کار کرد و از این پس کلیه لاشه های کشتاری قبل از عرضه به بازار به منظور طی مرحله جمود نعشی در پیش سرد قرار می گیرند.
وی افزود: پس از کشتار دام لاشه ها حداقل به مدت 24 ساعت می بایست در پیش سرد نگهداری شوند، تا ضمن تغییرات پس از کشتار و طی مرحله جمود نعشی در اثر تغییراتی که در ترکیب و ساختار گوشت حاصل می شود، گوشت نرم و ترد و یا به اصطلاح گوشت رسیده با طعم مطلوب به همشهریان عزیز عرضه شود.
شهردار ضمن تقدیر از همکاری دامپزشکی شهرستان افزود: نگهداری لاشه در پیش سرد به علت تغییرات ایجاد شده خطر انتقال بعضی از بیماری ها از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و تب مالت را به مصرف کنندگان از بین می برد
روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر الیگودرز